top of page

Vákuumtechnikai alkatrészek

Vákuumos megfogó korongok – sokféle munkadarab, sokféle megoldás


A termékskála a legkülönbözőbb formájú, méretű és anyagú vákuumkorongokat öleli fel annak érdekében, hogy egyetlen munkadarab megfogása esetén se kelljen kompromisszumot kötni!

A képre kattintva tekintse meg vákuumkorong katalógusunkat és ismerje meg a Schmalz megfogóinak kínálatát.

Vákuumos megfogó korongok

Rögzítőelemek – amitől az alkatrészek rendszerré állnak össze


Rögzítőelemei tervezése során a Schmalz kiemelt gondot fordít arra, hogy a vákuumtechnikai alkatrészekből megtervezett rendszereket – legyenek azok akármilyen összetettek és egyediek – az elemek segítségével könnyedén komplett egységekké építhessék partnereik. A VEE moduláris rendszerelemekből minden eddiginél könnyebben és gyorsabban építhetők fel a vákuumos megfogó rendszerek, melyek a csomagolástechnika területén rendkívül népszerűvé váltak. A képre kattintva tekintse meg a rögzítőelemek katalógusát.

Rögzítőelemek

Vákuumkapcsolók, vákuummérők – monitorozás és szabályozás minden szinten


A vákuumos rendszerek biztonságos és stabil működésének érdekében elengedhetetlen a megfelelő szabályozó, ellenőrző és figyelmeztető egységek beépítése.

Kínálata kialakításánál a Schmalz komoly figyelmet fordított erre így a legkülönfélébb vákuumkapcsolók, nyomáskapcsolók és vákuummérők egyaránt megtalálhatók kínálatukban. Tekintse meg vákuumkapcsoló és vákuummérő katalógusunkat a képre kattintva.

Vákuumkapcsolók, vákuummérők

Szűrők és csatlakozók – minden, ami a rendszert teljessé teszi


Egy vákuumos rendszer tartós és hibamentes működésének alapfeltétele, hogy a lehető legkevesebb szennyeződés jusson az alkatrészeibe. A Schmalz által kínált különböző áteresztőképességű és finomságú szűrői garantálják, hogy a szennyeződések ne kerüljenek az érzékeny alkatrészek belsejébe. A Schmalz kínálatát tovább bővítik a különféle csatlakozók, tömlők, és egyéb olyan alkatrészek, amelyek a vákuumrendszereket teljessé teszik. A képre kattintva tekintse meg szűrő-, és csatlakozó katalógusunkat.

Szűrők és csatlakozók

Speciális vákuumkorongok – mert van, ahol a standard nem elég


Túl egyedi a feladat, vagy a munkadarab? Nehézkes, vagy lehetetlen lenne a megfogás standard vákuumkorongokkal? A Schmalz az ilyen esetekre is gondolt termékpalettája kidolgozása során.

Számos egyedi megoldásunkak köszönhetően még a legproblémásabb munkadarabok kezelése is lehetségssé válhat még olyan esetekben is, ahol a vákuum használata nem lehetséges. A képre kattintva tekintse meg speciális megfogó katalógusunkat és ismerkedjen meg speciális feladatokra kifejlesztett termékekkel.

Speciális vákuumkorongok

Vákuumejektorok, vákuumszivattyúk – a rendszerek lelke


Vákuumrendszer nem létezhet megfelelő vákuumgenerátor nélkül! A vákuumtechnikai feladatok sokszínűségét szem előtt tartva a Schmalz úgy alakította ki vákuumejektorai kínálatát, hogy bármilyen

vákuumos rendszer vákuumellátására a legoptimálisabb, legköltséghatékonyabb és legmegbízhatóbb megoldást tudja kínálni. Akár sűrített levegő, akár elektromos áram használatával kíván vákuumot előállítani, a Schmalz kínálatában biztosan megtalálja a megfelelő készüléket. A képre kattintva tekintse meg vákuumejektor-, és vákuumszivattyú katalógusunkat.

Vákuumejektorok, vákuumszivattyúk

Szelepek – mert vezérlésre szükség van

 

 

Egyetlen vákuumrendszer sem lehet teljes megfelelő vezérlőelemek nélkül. Megfogás, lefúvás, vagy egyszerűen csak elengedés? A Schmalz által kínált szelepekkel mindegyik feladat megoldható.

A képre kattintva tekintse meg a szelepeket tartalmazó katalógusunkat.

Szelepek

Vákuumtechnikai alkatrészekkel és rendszerekkel kapcsolatos kérdéseit itt közvetlenül is felteheti szakértő kollégánknak:

Az üzenet sikeresen elküldve. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

bottom of page