Becker vákuumszivattyúk, Univer pneumatika márkaképviselet, vákuumszivattyú szerviz, egyedi vákuumos emelők gyártása

Cégünk a Becker vákuumszivattyúk, légfúvók, valamint az Univer pneumatikus termékek márkaképviseletet látja el 20 éves tapasztalattal.

Alkatrész értékesítést, vákuumszivattyúk márkafüggetlen szervizelését, egyedi vákuumos emelő tervezést és kivitelezést kínálunk partnereinknek.

Ezen felül kéziszerszámok, gyorscsatlakozók, mikroszivattyúk, mini ventilátorok, inverterek, akkumulátortöltők, feszültség-átalakítók kereskedelmével foglalkozunk. További szolgáltatásként CNC kapacitást is ajánlunk partnereinknek. 

Hírek, aktualitások

Meglepetések helyett!

September 22, 2019

Mindannyian tudjuk, hogy a bosszankodáson túl komoly anyagi károkat is okozhat egy-egy váratlan gépleállás. A rendszeres karbantartással ezek a problémák jórészt elkerülhetők, de honnan tudjuk, hogy olajkenésű vákuumszivattyúnk már nem képes optimális teljesítményt nyújtani?

Leolvassuk az olajleválasztó szűrő állapotfigyelőjét!

Az olajbetöltő nyílás záródugójának helyére egyszerűen betekerhető állapotfigyelő jelzi az olajleválasztó szűrő elhasználódottságának állapotát és azonnal látható, ha szükséges a szűrő cseréje.*

Az elhasználódott szűrő fojtja a szivattyú teljesítményét és hosszabb-rövidebb idő alatt annak meghibásodását okozza.

Legyen mindig naprakész vákuumszivattyúja állapotával kapcsolatban.

*A valós állapot csak a vákuumszivattyú terheletlen, fojtásmentes működtetése során olvasható le.

VIGYÁZAT! HAMISÍTJÁK!

March 05, 2019

Az utóbbi időben sajnos egyre több, bizonytalan forrásból származó hamisított Becker lapátkészlettel találkozunk munkánk során.

Mint a képen látható is, első ránézésre nincs érdemi különbség a hamisított és az eredeti alkatrész megjelenése között.

Az apróbb eltéréseket csak azok fedezik fel, akik rendszeresen kezükben tartják a terméket.

A legutóbbi hamisítványra pl. már egy 'Original Becker Parts' hologram is felkerült, azonban míg a gyári termékekről csak roncsolással húzható le a matrica, addig a hamisítványról ez egyben leszedhető.

A hamisítványokat a gyárinál kedvezőbb áron kínálják, de minőségük sajnos jelentősen elmarad a gyári alkatrészéhez képest ami azért baj, mert a vákuumszivattyúk tönkremenetelét is okozhatják (a könnyen töredező lapátok a rotor és a ház közé szorulva a rotor törését, a ház sérülését okozhatják, amely hibák javítása jelentős költséggel jár).

 

Érdemes gyanút fogni, ha a hivatalos forgalmazóénál jóval kedvezőbb áron kínálnak gyári(nak tűnő) lapátokat, mert az olcsóbb később drágább is lehet!

Minőség biztosítva!

February 06, 2019

Ügyfeleink igényeivel szemben rendkívül rugalmasak vagyunk, de van, amiből nem engedünk!

A minőségi, gyors, pontos kiszolgálás pont ilyen dolog!

E filozófia jegyében folyamatosan megújítjuk ISO minősítésünket.

Az idei évben is megtörtént a tanúsítás, így MSZ EN ISO 9001:2015 minősítést szereztünk.

A jövőben is törekedni fogunk rá, hogy Ügyfeleink a lehető legjobb megoldást kapják.

Változások Általános Szerződési Feltételeinkben

September 26, 2018

Változtak kiszállítási tarifáink, bővült a megvásárolható termékcsoportok listája, valamint a garanciális feltételeink leírása. Kérjük olvassa el a módosított feltéteket.

Becker: Das Original

August 12, 2018

A Becker kiemelten fontosnak tartja, hogy az általa gyártott szivattyúkat a felhasználó hosszú ideig, problémamentesen tudja használni. Ennek érdekében törekszik arra, hogy a szivattyúihoz a legjobb minőségű pótalkatrészeket biztosítsa. Gondoljunk csak bele milyen pozitív dolog is ez a mai, 'használd, majd dobd el' filozófiájú fogyasztói társadalomban!

Azok a pótalkatrészek, amelyek Becker Original matricával vannak ellátva, garantáltan a gyárilag beépített alkatrészek teljesítményét biztosítják.

A piacon számos alternatív alkatrész beszerzési lehetőség jelent és jelenik meg, de az általuk kínált alkatrészek - túl azon, hogy teljesítményben és élettartamban is jóval a gyári színvonal alatt maradnak - több esetben maradandó károkat is okozhatnak a szivattyúkban.

Egy-egy ilyen 'félresikerült' kísérletezés eredményeképp akár olyan mértékű károk is keletkezhetnek, amelyek elhárításának a költsége vetekszik egy új gép árával.

A hosszú távú megbízható üzem érdekében ajánlott a gyári Becker alkatrészek használata.

1 / 2

Please reload

mbdesign_br.png